Hogyan is kezdődött?

 

Már kisgyerekként is tátott szájjal néztem a szomszéd srác zsonglőrködését amit fel-felpattanva a székről, néha hangos beleéléssel Pack-mant próbálja megmenteni a mérgespókoktól, vagy ahogy a kezdetleges grafikájú sakkbábukat rakosgatja a 10 colos, porszívószerű monitoron, és diadalmasan karbatéve kezét – győz! (esetleg mattot kap, ilyenkor zavartan magyarázkodik…)

Naná, hogy akkoriban minden szabad percemet az Ő csodamasinája mellett töltöttem, legyen az hétköznap délután, este, de vadul nyomtam a csengőt szombat reggel 8-kor is (Már értem, miért költöztek el hamarosan).

Amikor édesanyám már megunta a nyaggatásomat (vagy megsajnálta a szomszédot, esetleg rájött, hogyan láthat többet engem) megkaptam életem első Videoton Tv Computer-ét! azonnal nekiláttam a 64 kb-os bűvészdoboz programozásnak. Első munkám egy barchoba játék volt. Emlékszem, milyen büszkén mutatta apám a cimborájának, hogy mit tud az ő kis csodabogár fiacskája.

A barchobát még száz másik program követte, sőt versenyekre is jártam, de mivel a gépész hivatás is nagyon érdekelt, a középiskola után azt az irányt választottam.

Több, mint 20 évig dolgoztam gépészmérnökként, az ipar sokféle területén, amelyhez a programozással mindig hozzá tudtam tenni valami hasznosat.

2020 tavaszán végre elértem a bakancslistám egyik fontos pontját és elvégeztem egy Junior Java képzést, ahol a megtanultam a mai, legkeresettebb programozási nyelv csínját-bínját és hamarosan már hivatásszerűen is ez a szakmát űzhetem.

A tanfolyam végzése közben egyre több kérdőjel egyenesedett ki, és egyre több szabad út nyílt meg a számítástechnika rejtélyes, izgalmas labirintusában.

Ezek mind lehetőségek, amelyek nemcsak csodálatosak, de nagyban megkönnyítik a munkánkat, legyen az teherszállítási vállalkozás, könyvelés, autóbérlés, cipőkereskedés, esetleg egy fodrászvendégkör kialakítása, nyilvántartása.

Ha szeretnéd, hogy a Te vállalkozásodat, tevékenységedet is segítsek minél könnyebben, pontosabban nyilvántartani, és minél több ügyfélhez eljuttatni, keress meg, és válasszuk együtt a sikert!